"MERHABA" Flatcasttürk Forum Üyelerimize;

YigidoCan

•Grafiker•DesigNed•
Tasarımcı
Web sitesi
radyo-canlaar.blogspot.com
"MERHABA" Flatcasttürk Forum Üyelerimize;
•Ben yigidocan58, Bir cogunuz Cesitli Radyo ve Forum sitelerinden Tasarim Ve Grafik calismalarim ile tanirlar.. Flatcast-Türk Forum sitenizede Katilmamin tek amaci siz degerli paylasimci
•Dostlarimiza Yardimci olmak ve birbirinden güzel yeni sistem Radyo index Ve sohbet temalarimi sizler ile paylasmaktir... Tesekkür ederim
•Bu arada yeni sistem Radyo sitemizede tüm dinyelici dostarimiz katilabilirler
•Ayrica By.yigidocan tarafindan özenle tasarladigim Yeni sistem Radyo web site index ve radyo kurulumu sizlerden gelen isteklere göre hazirlaniip Teslim edilecegini unutmayin..
•En derin saygilarim ile
•iyigünler
By..Yigidocan
•CanLarFm Radyo sitesi ((• RADYO-CANLAR_Fm •))

Kralice

Administrator
Aslm hsg Yigidocan. Ben taniyorum seni bizim forum sitemizde seni gormek ne güzel burda. Yardimci. Olursaniz bizde çok seviniriz.

Kralice

Administrator
Tskler biz Göktepe forum sitesindeniz Temacilari taniyoruz TÜRK le ben

TÜRK

Administrator
Ayın En İyi Yazanı
YigidoCan aramıza hoş geldin bilgi ve tecrübelerini bir birinden güzel olan paylaşımlarını bizimle paylaşma devamını herzaman bekler biz flatcasttürk.olarak gün geçtikçe çıtamızı siz degerli arkadaşlarla yükseltmeye devam etmekteyiz tekrardan hoş geldin der iyi forumlar dilerim

YigidoCan

•Grafiker•DesigNed•
Tasarımcı
Web sitesi
radyo-canlaar.blogspot.com
tsk ederim vaktim oldukca net alemine zaman ayirip yigidocan calismalarini sizler ile paylasacagima emin olabilirsiniz.. Tesekkür ederim

Üst Alt